Belastingen
 
 
 

Passend advies

Belastingadvies

Wij staan onze klanten, als lid van Register Belastingadviseurs graag terzijde op het vaak complexe terrein van de fiscale wetgeving. Op vele gebieden kunnen wij bijstaan en met u zoeken naar de juiste structuur, opzet van uw onderneming en passende belastingheffing. Daarnaast kunt u uiteraard bij ons terecht voor allerlei fiscale aangiften (omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, erf- en schenkbelasting etc.)

Ook als vermogende particulier en DGA kunnen wij u adviseren en begeleiden met u fiscale positie van uw privévermogen. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen wij u bij vrijwel ieder denkbaar vraagstuk voorzien van passend fiscaal advies.

Wij staan voor een helder en persoonlijk advies.

Fiscale controles en procedures

Het kan natuurlijk voor komen dat de Belastingdienst een boekenonderzoek instelt om de correctheid van aangiftes vast te stellen. Wij staan u bij tijdens dit onderzoek, dragen zorg voor de juiste informatie en zijn het aanspreekpunt van de controlerend belastinginspecteur. Kortom wij ontzorgen u.

Mocht de belastinginspecteur toch afwijken van de aangifte en een (naheffings- en/of navorderings-) aanslag, met eventuele boete, opleggen dan staan wij u bij in de bezwaarprocedure. Als de bezwaarprocedure niet leidt tot het beoogde resultaat, kan de gang naar de rechtspraak door middel van een beroepsprocedure volgen. Dit kan een beroep, hoger beroep maar ook beroep in cassatie zijn. Voor een beroepsprocedure in fiscale zaken heeft u geen advocaat nodig; wij kunnen u ook bijstaan.

 
 
interesse en vragen

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contactpagina